Mașinile Google Street View, din nou în România. Lista localităților în care harta va fi actualizată

Mașinile Google Street View, din nou în România. Lista localităților în care harta va fi actualizată
Sursa foto: Facebook / Captură ecran: Google Maps

Mașinile Google Street View revin în România pentru a actualiza hărțile din cadrul aplicației Google Maps. Ele vor străbate șoselele din peste 100 de localități ale țării.

Mașinile Google Street View revin în România

Mașinile din partea companiei vor prelua imagini 3600 începând de astăzi, 7 martie. Acestea vor acoperi zone și localități din întreaga țară, de la Vălenii de Munte, Câmpulung, Timișoara, Orșova, Deva, București, Pașcani, Călărași, până la Târgu Mureș.

Cei care vor să vadă lista actualizată și completă a zonelor care urmează să fie fotografiate de mașinile Street View în România pot să o facă aici.

Street View este un serviciu disponibil în România încă din 2010, atunci când Google Maps a publicat primele imagini din cele mai importante orașe.

Serviciul a acoperit întreaga țară în 2012, când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, din 39 de orașe și sute de obiective turistice, potrivit economica.net.

Mașinile Street View au continuat extinderea în România constant, fiind actualizate imaginile din marile orașe și adăugate diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Național Brukenthal sau fluviul Dunărea.

În prezent, Google Maps este disponibil în peste 250 de țări, inclusiv în Arctica și Antarctica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`