Alina Gorghiu: Dragnea pare a fi preluat de la fostul lider al partidului obiceiul de a dezinforma

Alina Gorghiu: Dragnea pare a fi preluat de la fostul lider al partidului obiceiul de a dezinforma
Foto: jurnalul.ro

Alina Gorghiu îl atacă pe președintele ales al social democraților și susține că are obiceiul de a dezinforma, la fel ca premierul Victor Ponta.

Motivul atacurilor este, bineînțeles, legea votului prin corespondență.

„De îndată ce s-a oficializat în scaunul de șef al PSD, dl Dragnea pare a fi preluat de la fostul lider al partidului obiceiul de a dezinforma, cu seninătatea pe care doar la Victor Ponta am mai văzut-o. Domnia sa pretinde că legea votului prin corespondență nu a fost adoptată din vina PNL”, a scris liberala pe Facebook.

Drept urmare, Gorghiu îi oferă „spre lecturare proiectul PNL privind legea votului prin corespondență, depus în Parlament încă din luna MARTIE a acestui an”.

Acesta poate fi găsit pe site-ul Camerei Deputaților.

„Îi amintesc, totodată, că PNL a solicitat partidelor politice să se mobilizeze pentru a adopta legea până la 1 noiembrie, în timp ce PSD a anunțat chiar zilele trecute că intenționează să amâne votul pentru februarie, anul viitor. Îi mai semnalez dlui Dragnea și un miracol parlamentar: dacă proiectul PNL, care facilitează un drept fundamental, este blocat în Parlament de 7 luni, legea inițiată recent de domnia sa, cu scopul evident de a îngrădi libertatea de exprimare, a avut un parcurs pe repede înainte în Parlament.

Constat, din păcate, că minciuna și aroganța sunt criterii de promovare în PSD. În alegeri, însă, electoratul le-a taxat dur de fiecare dată”, a conchis copreședinta PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`