Polițiștii au intervenit: Conflict cu electroșocuri și spray paralizant între șefii DSP Arad

Polițiștii au intervenit: Conflict cu electroșocuri și spray paralizant între șefii DSP Arad
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Directorul economic al DSP Arad, Gheorghe Penzeș, a stârnit un adevărat scandal după ce a venit la birou având asupra sa un aparat cu electroșocuri pe care l-ar fi folosit pe un coleg.

La sediul instituției, au fost implicați în conflict directorul economic Gheorghe Iulian Penzeș și șeful biroului Resurse Umane, Constantin Cătană.

Conform unei filmări, funcționarul a afișat un aparat cu electroșocuri și un spray cu piper, cu care spunea că dorește să se apere.

În timpul polemicilor din birou, Penzeș l-ar fi “curentat” pe Cătană

Gestul l-a determinat pe unul dintre angajați să sune la 112 iar polițiștii ajunși la fața locului i-au condus la audieri, la sediul Poliției, pe cei implicați.

Au dat cu subsemnatul Gheorghe Penzeș, Constantin Cătană, Cecilia Irimie, directorul DSP și angajații care au fost de față.
Inspectoratul Județean de Poliție Arad a transmis, după încheierea audierilor:

„În ziua de 7 februarie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii arădeni au fost sesizați prin SNUAU 112, despre o stare conflictuală, între doi angajați ai unei instituții publice din Arad. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, pentru clarificarea stării de fapt. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`