Cutremur vineri în România! Seismul s-a produs în Buzău

Cutremur vineri în România! Seismul s-a produs în Buzău
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,3 s-a produs vineri în zona seismică Vrancea, județul Buzău, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremur de 3,3 grade, vineri, în Buzău

Potrivit INCDFP, a fost vorba despre un cutremur slab, produs la ora 12:34:52, la o adâncime de 120 de kilometri.

Seismul a fost resimțit în apropierea următoarelor orașe: 76 km E de Brașov, 80 km N-E de Ploiești, 114 km V de Brăila, 115 km V de Galați, 115 km S de Bacău, 129 km N de București, 155 km N-E de Pitești, 191 km E de Sibiu, 194 km N de Ruse, 196 km S-V de Iași.

La mijlocul lunii februarie, România a fost lovită de două cutremure de peste 5 grade, la acel moment în zona Gorj. Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România a anunțat chiar vineri că în urma seismelor respective au fost deschise deja peste 1.000 de dosare de daună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:06 - Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%