Șocul unui turist american, trăit în Sibiu: „Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”

Șocul unui turist american, trăit în Sibiu: Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”
Foto: captura video.

Un turist din America a fost surprins plăcut de experiența sa în Sibiu. Tânărul a postat un videoclip pe contul său de TikTok, urmărit de aproape 60.000 de oameni și cu 1,5 milioane de aprecieri, în care a arătat că este uimit de prețul mic și de condițiile excelente de cazare pe care le-a găsit în hotelul în care a petrecut o noapte în Sibiu.

Turistul american, impresionat de prețuri din Sibiu

Turistul a vizitat mai multe orașe din România în timpul șederii sale și a petrecut o noapte și la Sibiu. Deși a fost inițial sceptic cu privire la condițiile de cazare, americanul a fost impresionat de aspectul casei vechi de peste 250 de ani și de curățenie.

Turistul a comparat prețurile și condițiile de cazare din Sibiu cu cele mai ridicate prețuri plătite pentru hoteluri pline de gândaci în Statele Unite, Franța și Germania.

@oopsimovedagain At least I don’t share my room with others🪳🐀 #romania #hotels #homedesign #sibiu #traveler #oopsimovedagain ♬ Funny – Gold-Tiger

„Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească. Oh, cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”, a spus acesta în videoclipul postat pe pagina sa de TikTok.

@oopsimovedagain You just have to look at her, in the eyes, to see centuries of glory and beauty ✨🏰🇷🇴 #romania #sibiu #medieval #transylvania #history #oopsimovedagain ♬ Winter Has Come – Ramin Djawadi

Urmăriți B1TV.ro și pe
`