Carne cu plastic într-un supermarket găsită de o femeie din București / Ce au spus reprezentanții magazinului

Carne cu plastic într-un supermarket găsită de o femeie din București / Ce au spus reprezentanții magazinului
Sursa foto: Captură ecran: YT

O femeie din București a găsit carne cu plastic pe rafturile unui supermarket. Clienta nu a fost foarte încântată de reacția conducerea magazinului: „Așa vine carnea, ambalată”.

O femeie din București a găsit carne cu plastic pe rafturile unui supermarket

Carnea cu plastic tocat a fost găsită într-o caserolă cumpărată de o femeie din București. Aceasta nu a stat pe gânduri și a mers imediat la magazin pentru a cere explicații conducerii magazinului.

În primă fază, femeia, de profesie bucătar, și-a trimis soțul să cumpere de la un supermarket cunoscut carne tocată de porc și vită. Aceștia voiau să pregătească o masă pentru ziua nepoatei sale, potrivit fanatik.ro.

Femeia a găsit, astfel, plastic tocat în caserola cu carne de vită, în loc de carne proaspătă, așa cum scria pe ambalaj.

„Soțul meu, înainte cu o oră, a cumpărat această carne. Uitați, puneți mâna, aici. Dacă vreți, luați și mestecați. Mâine, de ziua nepoatei mele, face 6 ani, voiam să pregătesc o masă.

Carnea de porc nu are nimic, dar asta de vită. Ia uitați. Nu se poate așa ceva. O desfacem, o plătesc, dar în același timp fac și reclamație. Nu se poate așa ceva”, a spus clienta, în timp ce reprezentanții supermarketului au încercat să se scuze spunând că „așa vine carnea, ambalată”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”