Două maşini din Constanţa s-au făcut scrum, incendiate de un piroman (VIDEO)

Două maşini din Constanţa s-au făcut scrum, incendiate de un piroman (VIDEO)
Foto: cugetliber.ro

Caz revoltător la Contanţa. Două maşini s-au făcut scrum, iar focul a fost pus intenţionat, spun pompierii. Automobilele se aflau pe străzi diferite şi au fost incendiate în acelaşi timp. Unul dintre autoturisme era parcat la câţiva metri de un depozit plin cu butelii. Ca prin minune, nenorocirea a fost evitată în ultimul moment, informează B1 TV.

„Din primele cercetări se pare că este vorba despre o acțiune intenționată. Polițiștii Secției 4 au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii incendiului și luare măsurilor corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Este a doua oară când mașina de transport butelii ia foc. A ars și în urmă cu trei luni, iar pompierii au spus atunci că a fost din cauza unui scurtcircuit. Polițiștii cred însă că și de data aceea, focul a fost pus intenționat.

Anchetatorii bănuiesc o răfuială între proprietarul mașinilor și cineva din anturajul său. Vecinii sunt revoltați și spun că nu mai au liniște de când a fost amenajat depozitul la ei în cartier.

Două maşini din Constanţa s-au făcut scrum, incendiate de un piroman

Urmăriți B1TV.ro și pe
`