Reuters: Andrew Tate a încercat să recruteze doi politicieni români. „Veți obține multe voturi când Tate va spune că le-ați luat apărarea”

Reuters: Andrew Tate a încercat să recruteze doi politicieni români. Veți obține multe voturi când Tate va spune că le-ați luat apărarea
Sursa Foto: Hepta.ro

Apar informații incredibile din dosarul fraților Tate, acuzați de viol și trafic de persoane. Andrew Tate ar fi încercat prin intermediul a doi asociați să îi convingă pe George Simion și pe Diana Iovanovici-Șoșoacă să îi susțină, motivând că în acest fel își vor atrage multe voturi.

Andrew Tate ar fi încercat să îi convingă pe George Simion și pe Diana Iovanovici-Șoșoacă

„Așa că spuneți-le clar: Veți obține multe voturi când Tate va spune că le-ați luat apărarea”, ar fi spus Andrew Tate într-o convorbire din 28 ianuarie cu doi dintre asociații săi, potrivit Reuters.

George Simion a declarat pentru Reuters că nu a fost niciodată contactat de Tate sau de asociații acestuia și că nu l-ar susține public pe Tate dacă i s-ar cere, iar un purtător de cuvânt al senatoarei Iovanovici-Sosoaca a declarat că discuțiile interceptate sunt „minciuni” menite să o atace.

Un purtător de cuvânt al senatoarei Diana Şoşoacă a declarat că discuţiile interceptate sunt „minciuni” menite să o discrediteze.

Interceptările au fost efectuate între 28 şi 31 ianuarie, potrivit procurorilor, adică la aproximativ o lună după ce Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut împreună cu fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, fiind suspectat de viol, trafic de persoane şi constituirea unui grup de crimă organizată.

Contactați de Reuters cu privire la interceptările telefonice, avocatul familiei Tate și un purtător de cuvânt al procurorilor au refuzat să comenteze o anchetă în curs.

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, luni, ca ei să rămână în arest preventiv, pentru o pentru o perioadă de 30 de zile, după ce contestația le-a fost respinsă. Magistrații au menținut decizia de prelungire a mandatelor de arestare, luată pe 21 februarie, de Tribunalul Bucureşti.

Andrew Tate a spus, într-o declarație pe care a dat-o în fața procurorilor DIICOT, care îl acuză de trafic de persoane, că este nevinovat și, mai mult decât atât, că el ar fi, de fapt, cel traficat de fete.

Referitor la tânăra din Republica Moldova, care susține că ar fi fost violată, britanicul a povestit că a ajuns în România direct dintr-un club de noapte din Londra și este „cea mai mare greșeală” a vieții lui.

Audiat de procurorii DIICOT în dosarul de trafic de persoane, viol și constituire de grup infracțional, Andrew Tate a prezentat o altă variantă decât cea a anchetatorilor. Potrivit unor surse judiciare, Andrew Tate a afirmat că este nevinovat, potrivit Gândul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`