Cum rezolvă polițiștii italieni problemele provocate de parcagiii ilegali sosiți din România

Cum rezolvă polițiștii italieni problemele provocate de parcagiii ilegali sosiți din România
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / IPA/ABACA

Coșmarul produs de parcagiii din București nu ține cont de granițe: un bărbat de 73 ani cu cetățenie română care își desfășura activitatea ilegală în Via di Conca d’Oro din Roma, a fost prins în flagrant de polițiștii italieni.

Carabinerii susțin că respectivul depășea cu mult limitele solicitării explicite de bani pentru parcare, deoarece, în cazul refuzului ajungea să hărțuiască pe oricine, creând disconfort și panică în rândul cetățenilor – relatează Știri Diaspora.

Era „coșmarul de la Conca d’Oro“

Ofițerii GPIT (Gruppo Pronto Intervento Traffico – Grupul de Intervenție Rapidă în Trafic) din cadrul Poliției Capitalei din Roma, l-au supravegheat aproximativ două săptămâni, timp în care au reușit să îl identifice și să emită un ordin împotriva sa.

Acțiunea s-a derulat la finele săptămânii trecute, când doi agenți în haine civile, au simulat că își parchează mașina, pentru ca apoi să fie agresați de respectivul infractor.

Bărbatul de 73 ani nu a apucat să facă prea mult circ pentru că a fost dus pentru a fi fotografiat în vederea stabilirii identității și legalității sale pe teritoriul statului italian.

S-a stabilit astfel că pensionarul avea antecedente penale fiind sancționat pentru parcare ilegală iar veniturile obținute ilicit au fost confiscate, menționează Știri Diaspora.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`