Accident rutier între un camion și un autoturism. Cum se circulă pe principalele artere rutiere (VIDEO)

Accident rutier între un camion și un autoturism. Cum se circulă pe principalele artere rutiere (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață între un TIR și un autoturism, în localitatea Bâldana din județul Dâmbovița. Șoferul mașinii a fost rănit ușor

Circulația rutieră a fost reluată pe DN7 Chitila-Titu, după aproximativ 30 de minute de la coliziunea dintre cele două vehicule.

„În acest moment, în zonă se circulă în condiții normale, însă, din pricina evenimentului, sunt formate coloane de autovehicule. Un echipaj al Poliției Rutiere este prezent la fluidizare. Precizăm că la această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza ceții care a redus vizibilitatea, izolat chiar și sub 50m, pe mai multe drumuri din județele Giurgiu, Ilfov și Harghita. În ceea ce privește fluența traficului pe principalele artere rutiere din țară, se circulă în condiții foarte bună, carosabil uscat și vizibilitatea bună. Ne așteptăm ca în următoarele ore traficul să se intensifice, în special pe DN1 Ploiești-Brașov”, a declarat Cătălin Bocai, comisar șef al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`