I-a amenințat cu toporul pe polițiști și jandarmi! Bărbat arestat după un scandal la periferia municipiului Săcele

I-a amenințat cu toporul pe polițiști și jandarmi! Bărbat arestat după un scandal la periferia municipiului Săcele
Foto: Pixabay

Un bărbat din municipiul Săcele a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru șase infracțiuni de ultraj, în condițiile în care i-ar fi amenințat pe polițiștii și jandarmii sosiți la locuința sa ca urmare a unei sesizări privind acte de violență domestică, transmite Agerpres.

Un bărbat a fost arestat după un scandal la periferia municipiului Săcele

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a anunțat, vineri, că individul este cercetat penal pentru șase infracțiuni de ultraj.

„La data de 22 februarie, o persoană de sex masculin a ameninţat cu moartea, având un topor în mână, pe un agent de poliţie şi pe cinci jandarmi, care au intervenit la locuinţa sa în urma unei sesizări 112 privind acte de violenţă domestică. La data de 24 februarie, Judecătoria Braşov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile”, spun procurorii.

Scandalul s-a produs la perferia municipiului Săcele, în Gârcini, un cartier locuit majoritar de romi, potrivit Agerpres.

După apelul la 112, la locuința respectivă au intervenit un polițișt și un jandarm, însă întrucât situația a escaladat alți patru jandarmi au fost trimiși la fața locului, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Radu Năstac, care a precizat că individul a proferat amenințări cu moartea, dar niciunul dintre oamenii legii nu a fost lovit.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`