Un adolescent și-a înjunghiat bunica de 17 ori, cu trei cuțite / Tânărul credea că ea îl va ucide prima

Un adolescent și-a înjunghiat bunica de 17 ori, cu trei cuțite / Tânărul credea că ea îl va ucide prima
Sursa Foto: Pixabay

Un adolescent din UK, nepotul unei milionare, a fost arestat după ce a înjunghiat-o pe bunica sa de 17 ori, cu trei cuțite diferite. Acesta era dependent de droguri și credea că ea îl va ucide prima. Potrivit anchetei, tânărul avea probleme psihice care îi afectau discernământul.

Dependent de droguri, un tânăr și-a înjunghiat bunica, crezând că îl va ucide prima

Tânărul de 17 ani suferă de „psihoză tranzitorie” și a înjunghiat-o pe bunica sa în piept și în gât în timp ce făcea baie. El a crezut că îl va „ucide sau îi va face rău”.

Bunica tânărului, Sue Addis, în vârstă de 69 de ani, a murit în cadă, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori. După cele întâmplate, tânărul a sunat la poliție și a spus: „Mă predau. A avut loc o crimă”.

Pietro Addis a recunoscut în instanță că și-a ucis bunica, însă neagă faptul că a făcut-o intenționat și conștient. Dr Peter Misch, un psihiatru criminalist pentru copii și adolescenți, a spus juriului că tânărul nu putea gândi rațional la momentul respectiv, potrivit observatornews.ro.

„Petro suferea de psihoză paranoidă la momentul materialului. Este o stare de spirit extrem de anormală, așa că afectează gândirea rațională și este adesea asociată cu credințe anormale care nu sunt în conformitate cu realitate”, a spus psihiatrul.

Natura crimei a fost „neobișnuită”, tânărul recunoscând acest lucru, exprimându-și îngrijorarea, mai ales că a folosit trei cuțite diferite în atacul fatal.

„Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu am o explicație. Înainte să se întâmple incidentul,  bunica se uita la cuțite și se uita la mine. Am crezut că o să mă omoare. Când m-am întors, se comporta ciudat, se uita la mine, se holba, stătea în picioare. Apoi a intrat în baie, i-a povestit adolescentul psihiatrului.

Pietro a renunțat la facultate și la jobul pe care îl avea în restaurantul bunicii sale pe fondul consumului regulat de canabis și de antidepresive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`