Căutări intense: O femeie căzută în râul Someș, în această dimineață, este de negăsit

Căutări intense: O femeie căzută în râul Someș, în această dimineață, este de negăsit
foto ilustrativ: Someș sursa: facebook/Apele Române Someș-Tisa

O femeie, care a căzut în Someșul Mic, joi dimineață, pe strada Mamaia, este căutată în continuare de către echipajele de salvatori; misiunea este dificilă întrucât apa are o viteză foarte mare, vizibilitatea fiind redusă.

Debitul apei este destul de mare, așadar până la ora actuală pompierii nu au reușit să găsească victima – relatează Știrile de Cluj. 

„Pompierii efectuează în continuare căutări pe râu, în apropiere de Bulevardul Muncii”, anunță ISU Cluj.

A căzut în apele reci chiar în centrul orașului

Victima a căzut in Someș, joi dimineata, de pe strada Mamaia.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 07.30, care anunța faptul că femeia a fost luată de apele râului în zona străzii Mamaia și purtată în aval către piața Mihai Viteazul.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale și o ambulanță SAJ.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:06 - Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%