The Motans a lansat o piesă care „creează dependență”: Cum sună „Sativa” și la ce se referă titlul (VIDEO)

The Motans a lansat o piesă care „creează dependență”: Cum sună „Sativa” și la ce se referă titlul (VIDEO)
Foto: captura video.

The Motans a lansat o nouă piesă, „Sativa”. În doar 18 ore, melodia a adunat peste 40.000 de vizualizări și aproape 3.000 de aprecieri. Versurile au fost scrise de solistul Denis Roabeș, iar muzica a fost compusă de Denis, dar și Alex Cotoi, Ioan Gasparovici, Quick.

Fără dezamăgiri și chiar peste așteptări!

„Tu mă duci în alte lumi/ O faci fără vreun efort/ Cu tine pânzele sunt sus/ Și restul lumii peste bord”, sunt câteva din versurile melodiei.

„Încă o piesă de care mintea mea n-o sa scape prea curând”, „Fără cuvinte, absolut superbă piesa, creează dependență precum toate celelalte!”, „Ca de obicei, fără dezamăgiri, și chiar peste așteptări! Felicitări”, au comentat fanii.

Ce înseamnă Sativa

Sativa este o plantă folosită ca sursă de fibre industriale, ulei de semințe, hrană, recreere, stări religioase și spirituale și medicină. Fiecare parte a plantei este recoltată diferit, în funcție de scopul utilizării acesteia. Cuvântul „sativa” înseamnă „lucruri care sunt cultivate”, dar și ceva care creează dependență.

The Motans este o trupă din Republica Moldova lansată în 2015 și a cărei solist este Denis Roabeș.

În cadrul mai multor interviuri, artistul a povestit că numele de scenă își are originea în visele sale. Înainte de a-și începe cariera muzicală, Denis a visat doar motani și pisici în fiecare noapte timp de șapte ani. Când a început să cânte, aceste vise au dispărut și, din acest motiv, și-a ales numele The Motans.

Trupa a devenit cunoscută în Republica Moldova și în România datorită pieselor: „Versus”, „Jumătate Stai”, „Tu”, „Jackpot” și altele, notează tv8.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`