Angajații din New York uluiți de un aligator de 1,5 metri pe care l-au prins în Prospect Park

Angajații din New York uluiți de un aligator de 1,5 metri pe care l-au prins în Prospect Park
Angajații din New York uluiți de un aligator de 1,5 metri pe care l-au prins în Prospect Park, sursă foto: captură YT

Un membru al personalului de întreținere din Prospect Park a observat aligatorul în lac. Membrii patrulei și cei care se ocupă de întreținerea parcului au prins apoi reptila de 1,5 metri lungime.

Poliția încearcă să afle cine a aruncat aligatorul

Departamentul de Parcuri spune că aligatorul era letargic, poate din cauza frigului. De asemenea, era într-o stare de sănătate generaklă proastă.

„Este o descoperire foarte neașteptată”, a declarat Joseph Puleo, vicepreședintele Consiliului Districtual 37, care îi reprezintă pe muncitorii din parcurile orașului care au reușit să scoată aligatorul din apă.

„Dacă aș fi văzut acel aligator, l-aș fi aruncat înapoi în apă!”, a declarat un bărbat care se afla în apropierea locului în care a fost găsită reptila.

Meghan Lalor, un reprezentant al Departamentului de Parcuri, a declarat că reptila este cel mai probabil un animal de companie al cărui proprietar a decis să o elibereze în apa lacului, pe domeniul public.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar animalul este în curs de evaluare”, a declarat Lalor într-un e-mail, menționând că este periculos să eliberezi animale exotice în medii străine. Eliberarea animalelor în parcurile din New York este ilegală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`