Surse: UNPR îl acuză pe Liviu Dragnea că ar juca un joc dublu – Pe de-o parte declară că vrea alianță cu UNPR, pe de altă parte nu l-ar interesa acest lucru

Surse: UNPR îl acuză pe Liviu Dragnea că ar juca un joc dublu - Pe de-o parte declară că vrea alianță cu UNPR, pe de altă parte nu l-ar interesa acest lucru
Foto: gandul.info

Parlamentarii din UNPR l-ar acuza pe președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, de un joc dublu. Aceștia spun că pe de-o parte Dragnea declară că vrea alianță cu formaţiunea condusă de Gabriel Oprea, însă de fapt nu l-ar interesa acest lucru.

„Politica de alianțe sau posibile alianțe pe care le putem face trebuie finalizată până pe 1 decembrie. Nu putem depăși 1 decembrie, pentru ca trebuie sa ne stabilim candidații pentru fiecare localitate.

Din ce în ce mai mulți colegi în teritoriu și membri spun ca este bine să facem o alianță cu UNPR, adică o alianță de centru-stânga să fie repusă pe tapet, sa redevină funcționala”, a afirmat liderul interimar al PSD.

Numai că această varianta a lui Dragnea nu e vazută cu ochi buni în partidul vicepremierului Gabriel Oprea. Parlamentari din aceatsa formațiune politică acuză o agendă ascunsă a PSD-ului și-l suspectează pe Dragnea că de fapt închide ușile între cele doua partide.

„Dragnea nu vrea să mergem împreuna, nu-l interesează. Zice că vrea alianță să spună pe urma >. O să se caute motiv să nu mergem pe liste comune” , a spus un parlamentar UNPR, conform stiripesurse.ro.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`