Soartă cumplită: au bătut un om până la leșin dar în drum spre spital cu victima s-au izbit de un excavator. Cine a supraviețuit (VIDEO)

Soartă cumplită: au bătut un om până la leșin dar în drum spre spital cu victima s-au izbit de un excavator. Cine a supraviețuit (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un tragic accident a avut loc miercuri, 15 februarie, în Tecuci, judeţul Galaţi.

Doi bărbați, tată și fiu, au murit după ce au intrat cu mașina direct în cupa unui exacavator de pe contrasens.

Potrivit martorilor, cei doi încercau să după la spital un bărbat pe care îl bătuseră crunt pe stradă – relatează Monitorul de Galați.

Singurul supraviețuitor, bărbatul bătut de cei doi

Potrivit monitoruldegalati.ro, maşina era condusă de un tânăr de numai 24 de ani, din satul Ţigăneşti: a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin într-un excavator.

În urma coliziunii frontale, tânărul şofer şi tatăl acestuia în vârstă de 47 de ani, aflat pe scaunul din faţă, au murit.

În autoturismul lor, pe bancheta din spate, se mai afla un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Republica Moldova, cu permis de ședere în România, care a supravieţuit, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

Cel din urmă, potrivit sursei citate, ar fi fost bătut de cei doi, care, speriați să nu moară, îl transportau la spital.

L-au bătut dar au murit în drum spre spital cu victima

Martorii au relatat pentru stirileprotv.ro că între cei trei apăruse un conflict într-o piață din Tecuci, din pricina unei tarabe; tatăl și fiul s-ar fi certat cu bărbatul de 44 de ani din Republica Moldova, care vindea mere din livada proprie.

După ce l-au bătut până bărbatul a căzut inconștient, speriaţi, l-au urcat în mașină cu intenția de a merge cu el la spitalul din Tecuci. Nu au mai ajuns însă la destinație: pe drum, gonind spre Urgență, au murit în accident iar bărbatul bătut a fost singurul supraviețuitor.

Din păcate, și acesta este într-o stare foarte gravă. Bărbatul bătut mai suferise un șoc după ce i-a murit recent unul dintre cei trei copii, un băiat de 14 ani, mai scrie sursa citată.

Constatările polițiștilor

„La data de 15 februarie 2023, la ora 08:50, Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Naţional Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost rănite mai multe persoane.

Din verificările preliminare, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 24 de ani, din satul Ţigăneşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Matca spre Tecuci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat două autoturisme, după care a intrat în coliziune cu un tractor.

În urma impactului violent două persoane au decedat, conducătorul auto şi o rudă a acestuia, un bărbat, cu vârsta de 47 de ani, cu domiciliul tot în satul Ţigăneşti, aflat pe bancheta din faţă dreapta.

De asemenea, un bărbat cu vârsta de 44 de ani, din Republica Moldova, dar cu permis de şedere valabil în municipiul Tecuci, a fost preluat şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă «Sfântul Apostol Andrei» Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto al tractorului, un bărbat cu vârsta de 63 de ani, din municipiul Tecuci, a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest accident rutier”, a transmis ulterior IPJ Galaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:19 - Luca Reghecampf rupe tăcerea. Acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „Ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut”
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:06 - Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%