O mașină s-a răsturnat într-un șanț de aproape trei metri, în județul Cluj. Doi tineri au fost răniți și transportați la spital

O mașină s-a răsturnat într-un șanț de aproape trei metri, în județul Cluj. Doi tineri au fost răniți și transportați la spital
Foto simbol: Facebook / SMURD

O mașină s-a răsturnat într-un șanț cu o adâncime de aproape trei metri, în localitatea Coplean din județul Cluj, astfel că o fată de 19 ani și un băiat de 20 de ani, care se aflau în autoturism, au fost răniți și transportați la spital, potrivit Agerpres.

Doi tineri au fost răniți și transportați la spital, după un accident în județul Cluj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență spune că accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean, comuna Căşeiu. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 22:40, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una SAJ”, a anunțat, joi, ISU Cluj.

Odată ajunși la fața locului, salvatorii au găsit „un autoturism răsturnat într-un şanţ adânc de aproape trei metri”.

„În autoturism se afla o tânără încarcerată, conştientă şi cooperantă. Aceasta a fost extrasă în siguranţă de pompieri şi predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital. Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani. De asemenea, la spital a fost transportat şi un tânăr de 20 de ani, care a reuşit să iasă singur din autoturismul avariat”, a mai precizat ISU Cluj.

La locul accidentului, echipajele ISU au asigurat măsuri specifice pentru prevenirea și stingerea incendiilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`