Pițurcă: Mititelu a furat pe toată lumea. Tot ce se întâmplă acum la Craiova a fost premeditat de el

Pițurcă: Mititelu a furat pe toată lumea. Tot ce se întâmplă acum la Craiova a fost premeditat de el
Foto: evz.ro

Antrenorul echipei naționale de fotbal Victor Pițurcă susține că patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu este un “escroc” și un “impostor”, iar tot ce se întâmplă cu echipa a fost premeditat de finanțator.

“Deocamdată Craiova e dezafiliată…de fapt, Mititelu e dezafiliat și era normal să se întâmple asta. Dar văd că e promovat tot timpul un escroc pe la toate emisiunile. Proverbul Hoțul strigă hoții e valabil. Omul a furat pe toată lumea, toți antrenorii care au fost acolo nu au fost plătiți, mie mi-a furat un milion și ceva de euro. Lupul moralist vorbește de corectitudine. Tot ceea ce se întâmplă acum la Craiova a fost premeditat de el. El a vrut să se întâmple ce se întâmplă acum. Și cred că e suficient cu impostori de genul ăsta, pentru că lumea nu vine la stadion pentru că au fost promovați acești oameni”, a declarat Pițurcă, citat de Mediafax.

Întrebat ce părere are despre anchetele DNA din fotbal, Pițurcă a declarat că nu este la curent cu ele.

“Nu mă interesează, eu nu am ascultat nimic, nu am văzut nicio emisiune de sport la TV și nici n-am citit presa”, a adăugat selecționerul.

Adrian Mititelu și Victor Pițurcă și-au stricat relația la începutul anului 2011, când au început să apară niște neînțelegeri financiare.

La momentul acela, patronul Universității îi oferise lui Victor Pițurcă trei dezlegări în alb, drept garanții că va asigura banii necesari la echipă.

După acest scandal, fostul selecționer a ieșit învingător. FRF a decis că Universitatea Craiova avea să-i plătească lui Pițurcă despăgubiri în valoare de șapte milioane de euro. Mititelu trebuia să-i plătească încă 12 milioane de euro pe care fostul selecționer le solicita. Suma de șapte milioane de euro reprezintă clauza de reziliere a contractului, prima de instalare și restanțe salariale de 200.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)