Aya, bebelușul-miracol, născută sub ruinele cutremurului din Siria, a fost mutată într-un loc secret / Autoritățile se tem că ar putea fi furată

Aya, bebelușul-miracol, născută sub ruinele cutremurului din Siria, a fost mutată într-un loc secret / Autoritățile se tem că ar putea fi furată
Foto: Pixabay

Aya, sau numită și bebelușul-miracol, care a fost născută sub dărâmăturile provocate de cutremurele din Turica, este singura supraviețuitoare din familia sa. După un incident violent din cadrul unității medicale în care se afla, autoritățile au decis să o mute într-un loc sigur.

Aya a fost mutată într-un loc secret de teama că ar putea fi răpită

Autoritățile au luat decizia de a o muta pe Aya într-un loc secret, după ce luni a avut loc un incident violent la spitalul în care era internată pentru îngrijiri medicale.

Șeful Direcției de Sănătate, dr. Ahmad Hajj Hassan, a negat afirmațiile de pe rețelele sociale că ar fi fost vorba despre o tentativă de răpire a bebelușului, potrivit digi24.ro.

„Acuzațiile de răpire au fost o neînțelegere. Aceasta a fost o problemă internă, legată de spital, și nu a avut nicio legătură cu copilul”, a spus el.

Bebelușul-miracol, Aya, era sub îngrijirea medicilor

Starea de sănătate a bebelușului-miracol este stabilă, aceasta s-a ales doar cu câteva coaste fracturate care se vor vindeca în timp, a declarat medicul Hani Marouf, după verificarea micuței.

„A ajuns la spitalul nostru adusă de un vecin al familiei”, a spus Marouf, iar în prezent, bebelușul este plasat într-un incubator din cadrul unității medicale. Medicul a declarat pentru DPA că la venire Aya avea membrele vinete, răni pe tot corpul și era acoperită de praf.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`