Marian Godină şi-a descoperit fosta sa maşină pe un site de vânzări şi a demascat escrocheria (VIDEO)

Marian Godină şi-a descoperit fosta sa maşină pe un site de vânzări şi a demascat escrocheria (VIDEO)
Foto: Marian Godină / Facebook

Marian Godină a dat în vileag cazul unui samsar de maşini second-hand, după ce a văzut scoasă la vânzare fosta sa mașină. Polițistul a atras atenția internauților că anunțul de vânzare prezenta dotări care nu existau în realitate precum existenţa pilotului automat.

Marian Godină și-a găsit fosta mașină pe un site de vânzări

Este vorba despre un Audi A4 din 2008, cu peste 300.000 km. La momentul în care a vândut mașina, Marian Godină a cerut 3.500 de euro pe ea.

Din cauză că nu era în cea mai bună stare și pentru că a fost implicată într-un accident care a făcut ca airbag-urile să se declanșeze, a hotărât să o vândă cu mai puțini bani. El avea mașina din 2016, timp în care automobilul a mers destul de bine, dar era destul de uzat, el spunând că a fost și vandalizat la un moment dat. Între timp, a găsit mașina pe un site de anunțuri, acolo unde era listată la vânzare cu suma de 5.500 de euro.

Marian Godină l-a sunat pe vânzător pentru a vedea ce are de spus despre anunțul care nu pomenea nimic despre faptul că mașina a fost implicată într-un accident.

În momentul în care i-a cerut câteva detalii despre mașină, vânzătorul i-a răspuns că mașina merge foarte bine, că are câteva zgârieturi și că nu a fost implicată în accidente.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`