PSD a retras sprijinul politic pentru primarii din Bârlad și Huși pentru că s-au afișat cu lideri ai PDL

PSD a retras sprijinul politic pentru primarii din Bârlad și Huși pentru că s-au afișat cu lideri ai PDL
Foto: romanialibera.ro

PSD a decis să retragă sprijinul politic, pentru șase luni, primarilor din Bârlad și Huși, Constantin Constantinescu și respectiv Ioan Ciupilan, pentru că s-au afișat repetat în compania unor lideri PDL, potrivit Mediafax.

Măsura a fost luată la propunerea organizației PSD Vaslui. Cei doi primari ar putea fi chiar excluși din PSD dacă vor mai avea o abatere pe durata acestei sancțiuni.

Această sancţiune dictată împotriva celor doi primari este ultima înainte de excluderea din partid. Noi am constituit comisii de monitorizare a declaraţiilor publice şi comportamentului edililor Constantin Constantinescu şi Ioan Ciupilan. Dacă aceştia vor desfăşura activităţi împotriva PSD, dacă vor leza interesele partidului sau vor participa la şedinţele altor partide fără acordul organizaţiilor din care fac parte, atunci vor fi excluşi fără drept de apel. Acum li s-a oferit o şansă să-şi schimbe comportamentul şi să nu se mai afişeze alături de lideri ai PDL sau miniştri ai acestui partid, aşa cum au făcut-o până acum şi pentru care şi-au primit şi sancţiunile de rigoare„, a declarat președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`