O adolescentă minoră a fost găsită însărcinată, ascunsă într-un dulap, la un an și jumătate de la dispariția ei

O adolescentă minoră a fost găsită însărcinată, ascunsă într-un dulap, la un an și jumătate de la dispariția ei
Foto: Pixabay

O adolescentă a fost găsită de polțiști, ascuzându-se într-un dulap, după un an și jumătate de la dispariția acesteia.

Oamenii legii au efectuat percheziții, în timp ce doi bărbați, locuitori ai casei, se uitau liniștiți la televizor. Ei au susținut că nu o mai văzuseră pe fată.

Adolescenta a fost găsită într-un dulap, la un an și jumătate de la dispariție

Adolescenta este din statul american Michigan. Ea a fost dată dispărută de către tatăl său, în anul 2021. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre ea. Recent, polițiștii au primit un pont de la o persoană, cum că fata s-ar ascunde într-o anumită locuință, aflată în orașul Port Huron. Oamenii legii au bătut la ușa casei unde o femeie nu le-a permis accesul înăuntru.

Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, lucruri care, pentru noi, au fost semnale de alarmă. Doamna ne-a spus să ne întoarcem cu un mandat de percheziție. Așa am făcut, a declarat mareșalul adjunct Robert Watson pentru Detroit Free Press, potrvit Click!.

În momentul în care s-au întors la locuința suspectă, oamenii legii au fost întâmpinați de doi bărbați care se uitau la televizor. Adolescenta a fost găsită în dulapul din hol, ascunsă printre haine. Ocupanții casei au negat că ar fi văzut-o, ba chiar le-au oferit ofițerilor câteva piste false.

În urma unui control de sănătate, medicii au descoperit că fata era însărcinată

Conform procedurilor, adolescenta a fost ulterior dusă la spital, pentru un examen de sănătate. Acolo, medicii au descoperit că este însărcinată.

Oficialii au declarat că au deschis o anchetă pentru răpire parentală, suspectă fiind mama fetei, care deținea custodia acesteia.

Autoritățile sunt de părere că mama ar fi știut, în tot acest timp, locul exact unde se afla fiica ei. Mai mult decât atât, ea ar fi fost cea care i-ar fi găsit adăpost din casă în casă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare