Care este motivul pentru care Aya, nou-născuta salvată după cutremurul din Turcia, este supravegheată de polițiști / Cine a încercat să o răpească

Care este motivul pentru care Aya, nou-născuta salvată după cutremurul din Turcia, este supravegheată de polițiști / Cine a încercat să o răpească
Foto: Pixabay

Aya, „bebelușul-miracol”, a fost salvată de sub dărâmăturile provocate de cutremurele din Turcia. Ea este singura supraviețuitoare din familia sa, în urma seismului din Jindires, provincia Alep. În prezent, ea se află sub supravegherea polițiștilor, după ce o asistentă ar fi încercat să o răpească din spitalul în care este internată.

„Bebelușul-miracol” se află sub atenția polițiștilor, după ce o asistentă a vrut să o răpească

În mijlocul nopții, mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt spitalul din nordul Siriei, acolo unde Aya primește îngrijiri medicale. Directorul spitalului a fost bătut de atacatori, spunând că are anumite suspiciuni în ceea ce privește motivul.

Directorul unității medicale susține că înainte de atacul bărbaților înarmați a văzut o asistentă cum o fotografia pe Aya, potrivit adevărul.ro.

Unul dintre oficialii spitalului neagă toate informațiile publicate pe rețelele de socializare și susține că atacul nu a reprezentat o încercare de răpire a copilului. De asemenea, el a declarat că bărbații înarmați le-au spus polițiștilor că merg după director, după ce acesta le-ar fi concediat un prieten.

Oficialul a mai adăugat că indivizii nu erau interesați de Aya.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`