Maria Speranța, dezvăluiri emoționante despre relația cu mama ei, Adriana Trandafir: „A arătat acest spirit de mamă luptătoare”

Maria Speranța, dezvăluiri emoționante despre relația cu mama ei, Adriana Trandafir: „A arătat acest spirit de mamă luptătoare”
Foto: Facebook / Adriana Trandafir

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, are 23 de ani și a dvenit cunoscută publicului odată cu participarea la emisiunea „Asia Express”, alături de mama ei.

Maria are o carieră în marketing, a absolvit o facultate la Haga și este independentă financiar de la vârsta de 19 ani, În schimb, aceasta se bucură în continuare ca un copil atunci când Adriana Trandafiri îi gătește și o răsfață.

„Trebuia să le fac singură, nu o mai aveam pe mama acolo”

Recent, Maria Speranța a povestit despre cel mai delicat moment cu care s-a confruntat, în relația mamă-fiică. „Cred că a fost când m-am mutat de acasă, când am plecat în străinătate și mi-am luat valijoara și m-am dus singură și a trebuit să învăț lucruri la care mă ajutau ei în trecut.

Trebuia să le fac singură, nu o mai aveam pe mama acolo să mă ajute să gătesc, să mă asigur că este mereu casa curată, pentru că mama mereu spune când veneam acasă că veneam la all inclusive, pentru că nu trebuia să gătesc, nu trebuia să spăl. Mă duceam la cumpărături, aveam o viață destul de frumoasă.

„A arătat acest spirit de mamă luptătoare”

Cred că acesta a fost cel mai greu moment când stăteam pe telefon și ea încerca să-mi explice cum se face ciorba de văcuță, cum trebuie făcută mămăliga foarte bine sau de ce orezul meu cu lapte nu a ieșit cum trebuia să iasă.

Atunci a arătat foarte multă răbdare și a arătat acest spirit de mamă luptătoare ce vrea să știe că fiica ei este bine și că se descurcă.

De atunci am învățat rețetele, am luat și cărțile ei de bucate, le-am avut cu mine la facultate. Am zis: trebuie să le am, trebuie să fie acolo, dacă nu știu ce să fac, voi deschide la un moment dat o pagină și voi găsi sigur ceva bun de făcut”, a declarat Maria, potrivit Libertatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”