Ivana Trump nu i-a lăsat nimic prin testament lui Donald Trump. Apartamentul de un milion de dolari va ajunge la fosta bonă

Ivana Trump nu i-a lăsat nimic prin testament lui Donald Trump. Apartamentul de un milion de dolari va ajunge la fosta bonă
Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump. Foto: Hepta - Zuma Press / SMG

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit anul trecut la vârsta de 73 de ani, dar testamentul său acum a fost făcut public. Aflăm astfel că aceasta nu i-a lăsat fostului soț nimic din averea ei. Apartamentul său din Miami Beach, estimat la un milion de dolari, i-a fost lăsat fostei bone, informează Business Insider.

Ivana Trump i-a lăsat apartamentul moștenire fostei bone

Apartamentul din Miami Beach al Ivanei Trump îi va reveni Susannei Curry, fosta bonă a celor trei copiii ai ei – Donald Jr., Ivanka şi Eric. În ultimii ani, Susanna devenise confidenta şi asistenta Ivanei. De asemenea, aceasta a primit și animalul de companie al Ivanei, un câine din rasa Terrier de Yorkshire pe nume Tiger.

Apartamentul are o suprafaţă de 92 de metri pătraţi și o privelişte spectaculoasă, fiind poziționat lângă ocean. El se află într-o clădire cu 37 de etaje, care are și piscină cu apă de mare, grădini, sală de sport şi valet.

Ivana Trump nu i-a lăsat nimic din averea ei lui Donald Trump

Ivana Trump avea o avere estimată la 34 de milioane de dolari, care includea două locuinţe în St. Tropez, bijuterii și haine de blană. Aceasta a fost împărțită între membrii familiei şi câţiva prieteni.

Donald Trump nu a primit nimic.

Ivana Trump a murit pe 14 iulie anul trecut, după ce a căzut pe scările din reşedinţa ei din New York.

După înmormântare, Donald Trump a fost acuzat că și-a îngropat fosta soție pe terenul din golf din New Jeresey pentru a scăpa de taxe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`