Norocul unui turist: S-a trezit și a descoperit că a dormit cu o creatură mortală

Norocul unui turist: S-a trezit și a descoperit că a dormit cu o creatură mortală
Foto: captura video.

Dacha din Phitsanulok, Thailanda, a descoperit un șarpe ieșind din cortul său dimineața după ce s-a trezit. El a surprins momentul cu o cameră de fotografiat și a postat pozele pe Facebook, scrie Daily Star.

Un turist a dormit cu o cobră în cort

„Aproape a dispărut. Bănuiesc că a dormit cu mine toată noaptea. Tocmai l-am văzut când am dat jos cortul azi dimineață”, a fost descrierea postată de bărbat împreună cu fotografiile.

Internauții care au văzut postarea lui Dacha au spus că șarpele este o cobră veninoasă, foarte periculoasă.

Oamenii l-au avertizat pe bărbat că mușcătura creaturii poate fi fatală pentru el, iar în unele cazuri nici nu trebuie să muște pentru a provoca moartea, împroșcând victima cu o secreție toxică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
15:59 - Diana Stoica (USR), despre întrebarea pe care PSD vrea să o propună la referendumul lui Nicușor Dan: E absurd. Nu e nevoie de un referendum, ca să știi că ai o mare problemă cu drogurile în România (VIDEO)
15:54 - Elon Musk, în conflict deschis cu vicepreședinta Comisiei Europene. Cum a descris-o pe Vera Jourova, care îl numise „promotorul răului”
15:52 - Bernadette Szocs, victorie la dublu, la Campionatul European Individual. Ovidiu Ionescu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Eliza Samara mai participa la campionat
15:42 - Din disperare că nu mai găsesc soldați, brigăzile armatei ucrainene realizează reclame care transmit că înrolarea este „sexy”: „Vino alături de noi și femeile te vor iubi”
15:32 - Daniel Fenechiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: PSD a declarat că îl susține, dar trebuie să și demonstreze. PNL crede că este binevenit (VIDEO)
15:22 - De ce a refuzat, de fapt, Oana Roman să participe la Asia Express: “Le-am spus foarte clar”
15:17 - Inundațiile majore din sud-estul Franței provoacă pagube semnificative și întreruperi de curent
15:09 - Regele Charles, în vizită în Australia, prima călătorie de lungă durată după ce a fost diagnosticat cu cancer. În urmă cu opt luni părea de neconceput
15:03 - Cum a prezis The Terminator, filmul lui James Cameron, fricile cu privire la AI, acum 40 de ani
14:59 - Prima reacție a NATO, după ce o țintă aeriană de mici dimensiuni ar fi intrat în spațiul aerian al României. Mark Rutte a lăudat autoritățile române pentru reacția avută