Dimitri Medvedev îl îndeamnă pe premierul japonez Fumio Kishida să se sinucidă

Dimitri Medvedev îl îndeamnă pe premierul japonez Fumio Kishida să se sinucidă
Dimitri Medvedev împarte Ucraina între Rusia, Polonia, Ungaria și România. Sursa Foto: Hepta

Dimitri Medvedev l-a îndemnat pe premierul japonez Fumio Kishida să se sinucidă în fața miniștrilor săi. Declarația actualului vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse a fost făcută în contextul vizitei în SUA a premierului japonez, unde cele două părți și-au reafirmat sprijinul reciproc. Potrivit reuters.com, înțelegerea prevede ca orice posibilă utilizare de către Rusia a unei arme nucleare în Ucraina „să fie considerată un act ostil împotriva întregii umanități, ce nu va avea nicio justificare”.

Medvedev consideră că prin această înelegere Kishida a trădat memoria victimelor de la  Hiroshima and Nagasaki devenind un vasal al americanilor.

În plus, fostul președinte rus afirmă că declaraţia comună făcută cu o zi înainte de Kishida şi preşedintele american Joe Biden este „o ruşine monstruoasă”.

„Şeful guvernului nipon, într-un înjositor extaz de vasal, spune minciuni despre Rusia, trădând amintea sutelor de mii de japonezi care au ars în rugul nuclear la Hiroshima şi Nagasaki. Kishida nu dă doi bani pe faptul că singura ţară care a făcut uz de armă nucleară au fost SUA. Iar singura victimă a fost propria lui patrie. Până la urmă, o asemenea rușine poate fi spălată doar prin a comite seppuku în fața miniștrilor săi, când se întoarce”, a scris Dmitri Medvedev pe canalul său Telegram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`