O persoană a fost rănită după ce a schiat pe o părtie închisă din Poiana Braşov. Recomandările salvamontiştilor

O persoană a fost rănită după ce a schiat pe o părtie închisă din Poiana Braşov. Recomandările salvamontiştilor
Sursa Foto: Facebook/ Salvamont Poiana Brasov

O persoană s-a rănit, vineri,13 ianuarie, în timp ce schia pe o părtie închisă din Piana Braşov, salvamontiştii fiind chemaţi să intervină, potrivit news.ro.

Persoană rănită, după ce a schiat pe o părtie închisă din Poiana Braşov

„Deşi pârtiile nu au fost încă deschise, există persoane care urcă cu echipament de schi/snowboard în partea superioară a masivului, iar incidentele nu au întârziat să apară. Este şi cazul unei persoane care s-a accidentat în timp ce schia pe o astfel de pârtie închisă”, a transmis Salvamont Poiana Braşov.

Salvamontiştii reamintesc iubitorilor sporturilor de iarnă că domeniul schiabil din Poiana Braşov şi Masivul Postăvaru nu a fost încă deschis, cu excepţia pârtiei Stadion.

„Deşi zilele acestea a nins în partea superioară a masivului, depunându-se un strat de zăpadă, acesta este insuficient pentru începerea în siguranţă a sezonului. La acest moment se lucrează intens ori de câte ori temperaturile permit producerea zăpezii artificiale, care este deocamdată depozitată în grămezi, pentru conservare, nefiind distribuită uniform şi nivelată pe întreaga suprafaţă a pârtiei”, au mai transmis salvamontiştii.

De asemenea, aceştia aduc la cunoștință că există zone care sunt acoperite doar de stratul superficial de zăpadă naturală, insuficient însă pentru a acoperi denivelările şi rigolele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`