Care sunt orașele pe care trebuie să le vizitezi cel puțin o dată în viață / Topul făcut de un jurnalist cu experiență în turism

Care sunt orașele pe care trebuie să le vizitezi cel puțin o dată în viață / Topul făcut de un jurnalist cu experiență în turism
Sursa foto: Pixabay

Câteva orașe merită să le vezi cel puțin o dată în viață. Un jurnalist cu experiență în turism a realizat topul acestora. Călătoriile sunt printre cele mai frumoase experiențe pe care le putem trăi. Vizitarea unor orașe și învățarea diferitelor culturi ne poate ajuta la dezvoltarea personală.

Cel puțin o dată trebuie să vizitezi aceste orașe

Un jurnalist cu experiență în turism a realizat topul celor mai frumoase orașe de vizitat.

Pe locul 1 în topul orașelor care merită vizitate măcar o dată în viață este Parisul. Acest oraș este destinat exclusiv cuplurilor, întrucât este consider unul dintre cele mai romantice orașe. Parisul ne poate încânta cu frumusețea Turnului Eiffel, cu importantul muzeu Luvru. Anual, acest oraș aduce un număr foarte mare de turiști în Franța.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Le Lit (@lelit_paris)

Pe locul 2 în acest top se află orașul Etern, Roma. Numeroasele pizzerii faimoase, dar și magazinele de top din acest oraș aduc anual milioane de turiști. Ruinele Colosseumului sunt, de altfel, o atracție turistică.

Pe locul 3 al topului se află orașul New York. Empire State Bulidng, Times Square și programul spectacolelor premiate de pe Broadway sunt doar câteva dintre atracțiile orașului de pe partea cealaltă a oceanului, potrivit observatornews.ro.


Și nu în ultimul rând, orașul Istanbul, oraș care a fost numite de bloggeri „destinația pe care trebuie să o viziteze toată lumea”. Ei mai spun că „atunci când explorează orașul, călătorii vor experimenta o supraîncărcare senzorială”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @istanbul (@istanbul)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`