Mircea Badea, predicții despre evoluția războiului: „Putin s-a înșelat grav cu privire la ce a vrut să facă în Ucraina”

Mircea Badea, predicții despre evoluția războiului: „Putin s-a înșelat grav cu privire la ce a vrut să facă în Ucraina”
Sursa Foto: Facebook/ Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit despre contradicțiile în public între șeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, și ministrul apărării rus, Serghei Şoigu, făcând o serie de predicții în ceea ce privește evoluția războiului în Ucraina.

Mircea Badea, predicţii despre războiul din Ucraina

„Eu vă propun o altă variantă. Evident că nu am absolut niciun fel de experiență militară sau de pregătire în domeniu, sunt complet pe din afară și mărturisesc asta.

Vă propun însă ca variantă pe care eu nu o exclud, ca un cetățean, așa care mă uit și eu și încerc să intuiesc ce s-ar putea întâmpla. Am mai greșit și cu alte ocazii. Deci e doar o variantă de discuție.

Cred că inițial Putin s-a înșelat grav cu privire la ce a vrut să facă în Ucraina. Nu a anticipat în niciun fel hotărârea Occidentului și a NATO de a susține Ucraina.

Cred, poate că greșesc, cred că Ucraina, fără susținere NATO și a Occidentului nu mai exista în momentul ăsta. Deci, Putin s-a înșelat crâncen cu privire la NATO și la Occident și la îndârjirea cu care aceștia au susținut Ucraina.

Și cred ca variantă, mă gândesc că e posibil ca în acest moment ceea ce dorește Putin, indiferent ce ar fi dorit inițial, având în vedere totuși mobilizarea oarecum precară inițial, cred că e posibil ca Putin să fi înțeles că n-au cum să mai funcționeze lucrurile așa și să își dorească în acest moment anihilarea completă a Ucrainei.

O invazie de mari proporții şi dezlănțuirea celor mai crâncene lucruri care se pot dezlănțui asupra teritoriului Ucrainei. Adică eu nu exclud nici această posibilitate de distrugere completă. S-ar putea ca asta să fie intenția acum.

Și eu cred că invazia va avea loc acum, nu în primăvară sau ulterior, ci acum”, a declarat Mircea Badea, potrivit Antena 3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios