Adela Popescu s-a întors în urmă cu doar câteva zile din vacanța de patru luni în Thailanda, cu familia.
Prezentatoarea s-a distrat cât timp soțul ei, Radu Vâlcan, se afla la filmările emisiunii „Insula iubirii”. Fascinată fiind de bucătăria de acolo, vedeta a găsit o idee inedită de afacere.
Adela Popescu, Radu Vâlcan și trei copii au fost în Thailanda. Cuplul s-a distrat de minune acolo, în ciuda faptului că au întâmpinat probleme cu avionul și, în special, cu prețul biletelor. În schimb, cazarea a fost una extrem de avantajoasă.
„Am stat 4 luni cu copiii, nu a fost chiar vacanță. Ne-am dorit să revenim acolo. Soțul meu era acolo, filma ceva și cumva s-a legat. Toți banii se duc pe biletele de avion. Gluma, glumă, dar biletele de avion, tura asta, au fost ceva îngrozitor. A fost deosebit de greu, dar a fost foarte frumos. Ne-am luat cazările în funcție de nevoile pe care le aveam. Nu trebuie să mergi la un hotel cu multe stele. Îți trebuie un hotel cu o plajă întinsă, sau o pajiște întinsă, trebuie să ții cont de lucrurile astea”, a spus Adela Popescu, scrie Cancan.
Adela Popescu a fost fascinată de bucătăria asiatică și, inspirată de aceasta, a decis că ar fi o idee extraordinară să deschidă un food truck cu supă Tom Yum, preparat delicios cu creveți.
Mai mult de atât, Radu Vâlcan știe să o gătească. Un alt preparat care ar putea fi adăugat în meniu este „morning glory”, o salată.
„Tom Yum, soțul repetă rețeta asta cam de un an, ciorbița aia a lor cu creveți, coriandru, extraordinar de bun. Am mai găsit un fel de mâncare care se numește morning glory. Un fel de salată”, a spus actrița.