Frații Tate și celelalte două suspecte din dosar rămân în arest preventiv, a decis Tribunalul București

Frații Tate și celelalte două suspecte din dosar rămân în arest preventiv, a decis Tribunalul București
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Tribunalul București a decis, marți seară, să mențină arestul preventiv pentru frații Andew și Tristan Tate, dar și pentru celelalte două suspecte din dosar, Luana Radu și Georgiana Naghel, potrivit G4Media.ro.

Frații Tate și celelalte două suspecte din dosar rămân în arest preventiv

DIICOT solicitase arestarea preventivă pentru 30 de zile a fraților Tate, iar instanța a aprobat cererea procurorilor pe 30 de decembrie.

Andrew și Tristan Tate sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, într-un dosar în care au fost arestate și două românce bănuite că ar fi colaborat cu cei doi frați.

Mascații care au descins la frații Tate ar fi găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol, susțin sursele G4Media.ro.

Frații milionari dețineau un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin 16 camere care monitorizau totul în casa lor din București, dar și în împrejurimile imobilului.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, anchetatorii ar fi ridicat de la locuința celor doi frați 11 mașini de lux.

Procurorii suspectează că grupul infracțional ar fi fost constituit cu scopul de a racola și exploata fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil, mai ales pentru OnlyFans.

Astfel, cei doi frați milionari ar fi obținut sume importante cu care au achiziționat case, mașini de lux și criptomonede.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)