O femeie a fost sechestrată și agresată timp de trei zile de un individ, în Vaslui. Vecinul a ajutat-o să scape

O femeie a fost sechestrată și agresată timp de trei zile de un individ, în Vaslui. Vecinul a ajutat-o să scape
Sursă foto: Pixabay

Un bărbat din comuna Deleşti a fost arestat preventiv, fiind acuzat de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi furt, după ce a sechestrat şi agresat o femeie din oraşul Cugir.

Femeia a reuşit să scape cu ajutorul unor vecini

„Poliţiştii vasluieni au stabilit că, în perioada de 5-8 ianuarie 2023, un bărbat de 39 de ani, cu care persoana vătămată încerca să lege o relaţie de prietenie şi la care aceasta se afla în vizită, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, ar fi agresat-o, deposedat-o de telefonul mobil şi ar fi lipsit-o, fără drept, de libertate.

Totodată, prezumtivul autor nu i-ar fi permis persoanei vătămate să părăsească locuinţa şi ar fi agresat-o în mai multe rânduri. În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legişti”, precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Potrivit sursei citate, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul cercetat. Ulterior, acesta a fost prezentat, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanţei de judecată competente, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Accident teribil în Alexandria. Soția unui pompier ISU a murit
22:04 - Activiştii de mediu au depus o petiţie cu peste 70.000 de semnături la Parlament / Afacerile producătorilor români de blănuri ar putea fi ruinate
22:03 - Marian Rasaliu (PSD) a spus ce diferență există între Ciolacu și Iohannis: Premierul s-a luptat foarte tare pentru obținerea unei poziții importante în cadrul Comisiei Europene, pe când președintele încerca din răsputeri să-și găsească o poziție în Senat (VIDEO)
21:46 - Un medic din Sibiu a fost reținut pentru luare de mită. Cu acei bani merge în vacanțe exotice
21:44 - Daniel Constantin (PNL): “Singurul partid cu care PSD poate face guvernarea în momentul de față este PNL”
21:32 - Eugen Tomac: Klaus Iohannis este un om care nu și-a asumat nimic timp de 10 ani. Este limpede că demersul PNL viza o solicitare a șefului statului. Putea să spună orice, dar să nu vină cu această poveste (VIDEO)
21:10 - O lege care vizează toți pensionarii din România a trecut de Senat. Ce beneficiu important vor avea
21:02 - Bugetul pentru Programul „Casa Verde Fotovoltaice” – regiunea Nord-Vest s-a epuizat într-un timp record. Câte persoane au reușit să se înscrie
20:53 - SUA acuză Iranul de atac cibernetic împotriva campaniei lui Donald Trump
20:48 - Schimbare radicală! Ce meserie are acum „Gogoașă” din „Trăsniții”. S-a reprofilat, după ce a renunțat la televiziune: “Trebuie să-mi acopăr ratele”