Alimentul pe care Ramona Bădescu îl consumă zilnic pentru a își menține silueta: „Am plecat din România cu sacoșa plină, pentru că în Italia nu se găsește”

Alimentul pe care Ramona Bădescu îl consumă zilnic pentru a își menține silueta: „Am plecat din România cu sacoșa plină, pentru că în Italia nu se găsește”
Foto: Facebook/Ramona Bădescu.

În vârstă de 54 de ani, Ramona Bădescu este actriță, însă de ani de zile trăiește în Italia. În afară de carieră, aceasta își îndeplinește perfect și rolul de mamă, având un băiețel pe nume Ignazio, născut în urmă cu 3 ani.

Chiar dacă e preocupată de creșterea micuțului, vedeta nu se neglijează, dezvăluind faptul că este foarte atentă la silueta ei, mâncă zilnic o legumă care o ajută să se mențină în formă.

Alimentul „secret” al Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu a petrecut sărbătorile de iarnă în România, unde a mâncat din toate preparatele tradiționale. Nu s-a abținut de la nimic, iar kilogramele în plus au și apărut. Are 63 de kilograme acum, însă vrea să dea câteva jos.

Vedeta se întoarce în Italia, unde are un program bine organizat și din punct de vedere alimentar, Mănâncă zilnic salate cu ridiche neagră, care nu se găsește acolo, ci pleacă cu rezerve din România. „Am fost în ţară şi s-a văzut asta la cântar. Acum am aproape 63 de kilograme. De la mama am moştenit glezna, picioarele, ochii şi sprâncenele, sunt ochi marca Bădescu din străbunici. Şi bunica mea şi străbunica mea aveau aceiaşi ochi şi aceleaşi sprâncene.

În perioada asta mănânc mult ananas, care este singurul fruct permis după mâncare şi ajută mult la digestie. Îmi plac foarte mult ridichiile, le mănânc între mese, ca să mă satur. Iar când am plecat acum din România în Italia, am plecat cu sacoşa plină de ridiche neagră, pentru că în Italia nu se găseşte”, a explicat vedeta, scrie Libertatea.

Și a continuat: „Şi fac o salată de crudităţi foarte bună, cu ridiche neagră, ţelină, morcov, măr ionatan, cu un dressing cu avocado, iaurt, zeamă de lime, nuci, fără maioneză. Este foarte bună şi sănătoasă! Mi-am făcut pofta şi cu salată de boeuf în România, în care eu pun şi măr ionatan, pentru că e puţin dulceag şi îi dă o aromă aparte”, a mai adăugat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu este foarte atentă la ceea ce mănâncă

Într-un alt interviu, Ramona Bădescu a mai dezvăluit că are o alimentație corectă și încearcă, pe cât posibil, să evite alimentele dăunătoare pentru siluetă. „Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya ori apă călduță cu puțină drojdie.

Mai consum sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dăm corpului ce e mai bun, și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`