Președintele PMP, Eugen Tomac, confirmă anunțul făcut de Traian Băsescu: De acum înainte ne vom numi simplu – Mișcarea Populară!

Președintele PMP, Eugen Tomac, confirmă anunțul făcut de Traian Băsescu: De acum înainte ne vom numi simplu - Mișcarea Populară!

Președintele PMP, Eugen Tomac, a confirmat, joi, că partidul își va schimba numele în “Mișcarea Populară”. Anunțul a fost făcut încă de ieri de fostul șef al statului Traian Băsescu, care intenționează să se înscrie în această formațiune.

„Președintele Traian Băsescu a anunțat ieri la întâlnirea cu cei aproape 250 de bucureșteni, membri noi, dar și militanți activi ai partidului nostru, ca de acum înainte ne vom numi simplu: MISCAREA POPULARA!”, scrie Tomac pe Facebook.

PMP a fost înființat la începutul anului 2014. Până în ianuarie anul trecut exista doar Fundația Mișcarea Populară, fondată de susținătorii fostului președinte.

 Partidul a a participat la europarlamentarele de anul trecut, obținând 6,3% din voturi. De asemenea, fosta șefă a partidului, Elena Udrea, a aparticipat la alegerile rpezidențiale din noiembrie 2014.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`