În timpul armistiţiului instituit de Putin, armata rusă se luptă cu… extratereştrii. Guvernatorul din Rostov anunţă doborârea unui OZN (VIDEO)

În timpul armistiţiului instituit de Putin, armata rusă se luptă cu... extratereştrii. Guvernatorul din Rostov anunţă doborârea unui OZN (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Armata rusă se laudă că ar fi doborât un obiect misterios, descris de o agenție de presă locală drept un OZN, în regiunea Rostov, din sudul Rusiei.

Guvernatorul regiunii amintite, Vasili Golubev, a postat pe canalul său de Telegram că un obiect de mici dimensiuni în formă de minge” ar fi fost ”lichidat” cu succes, notează Newsweek.com.

”Îi îndemn pe toți să rămână calmi. Pentru a asigura securitatea, toate forțele și mijloacele sunt implicate. Cerul este acoperit de apărări antiaeriene”, a adăugat guvernatorul, fără a preciza dacă militarii ruşi au reuşit să captureze rezervele extratereştrilor după doborârea OZN-ului.

Publicația locală de știri Pivyet Rostov a preluat cu titlu de glorie, „victoria” artileriei titrând: ”Un OZN în formă de minge a fost doborât pe cer”.

Canalul Ostorozhna Novosti a publicat o înregistrare video cu un obiect strălucitor care zbura și ulterior explodat pe cer

”Uite, a mai plecat unul”, se aude cineva în clipul subtitrat: ”un alt videoclip al activității apărării aeriene regionale din Rostov”.

Un martor a povestit pentru canalul TV că ”a avut loc o explozie foarte puternică” şi ”totul în casă s-a cutremurat. Ne-am dat seama că apărarea aeriană era în funcțiune”, citează și stirileprotv.ro.

Rostov se învecinează cu Marea Azov, care este legată de Marea Neagră prin strâmtoarea Kerch, un loc strategic în invazia ruşilor din Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`