Doinița Oancea, povestea verighetei și a inelului de logodnă pe care le poartă pe deget: „Am fost cerută și luată de ani buni”

Doinița Oancea, povestea verighetei și a inelului de logodnă pe care le poartă pe deget: „Am fost cerută și luată de ani buni”
Foto: Instagram / Doinita Oancea

Doința Oancea a fost surprinsă în cadrul unui eveniment monden purtând verighetă și inel de logodnă pe deget, iar în cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit povestea clor două bijuterii.

Actrița a fost cerută de soție în filmul „Lia, soția soțului meu”, serial ce se va transmite la Antena 1, din data de 12 ianuarie.

Motivul pentru care Doinița Oancea poartă verighetă și inel de logodnă pe deget

Doinița Oancea s-a prezentat cu verighetă pe deget și cu un inel de logodnă la un eveniment monden. Actrița venise direct de pe platourile de filmare pentru serialul „Lia, soția soțului meu”, unde joacă și aceasta.

Actrița Doinița Oancea a dezvăluit povestea verighetei și a inelului de logodnă pe care le poartă pe deget. Aceasta fost cerută de soție în serialul „Lia, soția soțului meu” de la Antena 1, unde joacă rolul Găbiței, cum o alintă chiar actrița. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița susține că rolul acesta este diferit de celelalte pe care le-a interpretat și lămurește misterul verighetei.

„Să știi că este un personaj oarecum diferit față de ceea ce am avut de interpretat până acum. Pentru că mi-a fost prezentat ca un personaj negativ. Și atunci când spui personaj negativ, te gândești la ceva rău și atât. Noi nu prea asociem cuvântul negativ și cu partea umană. Ei bine, această Găbița – că acesta este numele ei și așa o alint eu – are și o latură foarte umană. Găbița trăiește tot felul de întâmplări și se revoltă și răspunde. Adică, e cumva o răutate, care vine ca răspuns la lucrurile care i se întâmplă. Mai mult vă las pe voi să vedeți în noul serial, începând de pe 12 ianuarie, la Antena 1!”, a dezvăluit Doinița.

În ceea ce privește cele două bijuterii de pe deget, vedeta a povestit că: „Am fost cerută și luată de ani buni, căci așa începe povestea Gabrielei. Ea este căsătorită cu Pavel, de câțiva ani de zile. Pavel este fratele lui Petru, Petru fiind personajul principal din acest serial și, după cum vezi, m-am prezentat la eveniment direct de la filmări. Am uitat să dau jos verigheta și inelul de logodnă. Și am venit cu ele pe mână, asta e! Deci, Gabriela este o tipă căsătorită și cam în fiecare cuplu există niște situații, acolo. Nu o să vi le povestesc, dar o să le vedeți. Sunt destul de… contrariată, să spunem”

Povestea personajului pe care îl interpretează Doinița Oancea

Doinița Oancea a mărturisit că este contrariat de povestea personajului pe care îl interpretează în serialul „Lia, soția soțului meu”, fiind revoltată de ceea ce trăiește femeia în poveste.

„Mă contrariază puțin Găbița. Și aceasta este provocarea cea mai mare pentru mine. Sunt contrariată de ceea ce trăiește, de cum răspunde și de faptul că uite, Doinița, aici de față, probabil nu ar face niciodată ce face ea! Chiar este interesant. Pentru mine personal este foarte interesant”, a completat actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC