Sever Voinescu: PDL continuă discuțiile cu UDMR privind reorganizarea teritorială

Sever Voinescu: PDL continuă discuțiile cu UDMR privind reorganizarea teritorială

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, luni, că liderii democrat liberali au fost mandatați să continue discuțiile cu UDMR privind reorganizarea administrativ – teritorială, precizând că discuțiile se vor centra pe o formulă flexibilă, potrivit Mediafax.

Colegiul Director al PDL a mandatat conducerea partidului să continue negocierile pentru reorganizarea administrativ-teritorială pe o formulă suficient de flexibilă pentru a răspunde temerilor liderilor UDMR„, a spus Voinescu.

Acesta a precizat că proiectul reorganizării administrativ – teritoriale este extrem de important pentru PDLv, iar din acest motiv și-a exprimat siguranța privind ajungerea la un acord final cu UDMR.

Proiectul este mult prea important pentru PDL ca să-l ratăm, credem că vom ajunge la o formulă împreună cu UDMR„, a adăugat Voinescu.

Purtătorul de cuvânt al PDL a mai precizat faptul că regiunile istorice sunt imprecise, iar din acest punct de vedere PDL dorește să răspundă îngrijorărilor celor de la UDMR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`