Distracția de Revelion s-a sfârșit la unitățile de Primiri Urgenţe pentru mulți români care au exagerat cu petrecerea (VIDEO)

Distracția de Revelion s-a sfârșit la unitățile de Primiri Urgenţe pentru mulți români care au exagerat cu petrecerea (VIDEO)
Sursa foto: rawpixel.com /Freepik

Distracția din noaptea de Revelion s-a sfârșit la spital pentru mulți români.  Peste 1500 de oameni au sunat la ambulanță în noaptea de Anul Nou pentru probleme digestive sau intoxicații cu alcool. Spre deosebire de anii trecuți, doar 5 persoane din zona București-Ilfov au sunat la Ambulanță pentru arsuri provocate de materiale pirotehnice.

„În ultimele 24 de ore, la serviciul de Ambulanță București-Ilfov au apelat 1562 de persoane. 990 de persoane au prezentat urgente de cod rosu, adică cazuri foarte grave și cod galben, cazuri grave. 68 de persoane se aflau in spatii publice când au avut nevoie de ambulanță. Doar în noaptea de Revelion au fost 636 de persoane care au avut nevoie de ambulanță. 499 dintre ele prezentau urgențe, de la infarct miocardic, probleme digestive, respiratorii, viroze și cazuri de COVID-19. Anul acesta s-a înregistrat un număr minor de accidente produse de articole pirotehnice: 5 persoane cu leziuni la nivelul ochilor și mâinilor”, a precizat Alice Grasu, manager al Serviciului Ambulanţă Bucureşti-Ilfov pentru B1 Tv.

Medicii recomandă mișcarea fizică în aer liber după fiecare masă copioasă, mai ales că vremea este frumoasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`