Dani Oțil, vacanță de Revelion în afara României / Care este destinația aleasă de soții Oțil

Dani Oțil, vacanță de Revelion în afara României / Care este destinația aleasă de soții Oțil
Foto: Facebook

De la an, la an, multe vedete din România au început să aleagă perioada sărbătorilor în afara țării. Acestea aleg mai mult țările unde temperaturile depășesc 30 de grade și locurile în care se poate face plajă.

Care este destinația aleasă de soții Oțil

Dani Oțil, împreună cu soția lui, au ales un resort din insulele Maldive. Aceștia își vor petrece acolo noaptea dintre ani, deși fusul orar indică faptul că vor trece în noul an mai repede cu 6 ore decât România.

Dis-de-dimineață, soții Oțil s-au îmbarcat către destinația călduroasă fără copil. Motiv pentru care aceștia se vor bucura unul de compania celuilalt, conform evz.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)


Printre vedetele care au ales țările calde pentru a sărbători Revelionul se numără și Lora.

„Revelionul o să fie o noapte interesantă, că am mai multe locații și mai multe cântări în locațiile alea, o să fie interesant să mă țină bateriile. Și apoi pe 5 ianuarie plec în Bali. Și cât stau? Trei luni, te-am pupat! (…) 31 mai! E o perioadă mai liberă în România cu concerte și cu anumite chestii, dar și acum îngraș porcul în ajun și mă duc frumos în Bali, că avem prieteni care ne așteaptă!”, a menționat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă
19:45 - Mircea Geoană: Pentru asta m-am întors în politică, pentru a aduce o schimbare adevărată în țara mea și în țara noastră
19:38 - Alexandru Muraru: Mihai Tudose demonstrează că nu înțelege nici legislația, nici principiile democratice. Esența jocului PSD este să cenzureze candidații incomozi prin metode putiniste
19:19 - Mașină lovită de tren în județul Buzău. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav
18:55 - Augustin Zegrean, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Habar n-am ce a încălcat, știu doar că și la BEC sunt cinci judecători de la Curtea Supremă, care au spus că poate să candideze (VIDEO)
18:30 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Persoanele care au un potențial foarte mare în aceste zile (VIDEO)
18:05 - Nicușor Dan: Eu acest zvon l-am auzit de două-trei luni, că Diana Șoșoacă nu o să candideze