Feli Donose: „să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim”. Motivul, „de la un timp, nu ne-am mai potrivit”

Feli Donose: să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Motivul, de la un timp, nu ne-am mai potrivit
Foto: Facebook @ Feli

Feli Donose și tatăl fetiței sale s-au despărțit, de comun acord.

Faptul a fost confirmat pe rețelele de socializare chiar de solistă.

În acest fel, acesta a dorit ca această informația să vină direct de la ea, la final de an. Artista a mai mărturisit că s-au iubit, însă nu s-au mai potrivit de ceva vreme, motiv pentru care cei doi, au luat de comun acord, decizia de a se separa – relatează Cancan, cu referire la faptul că cei doi au format un cuplu, timp de cinci ani, și au împreună o fetiță pe nume Nora Luna.

Feli Donose: „Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit”

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit.

Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, este mesajul notat de artistă, pe rețelele de socializare.

În 2020, solista accepta să fie soția lui Cătălin

„DA! Accept să-ți fiu sotie, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu.

Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori. Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată, și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. 

Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și (imediat) soția ta. Când îmi spui «nevastă» mă simt cea mai mândră! Că-s a ta!”, a scris artista pe contul ei de Instagram, în 2020, citată de publicația mondenă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`