Revelion 2023. Ce spectacole sunt pregătite în noaptea dintre ani în marile orașe din România

Revelion 2023. Ce spectacole sunt pregătite în noaptea dintre ani în marile orașe din România
Foto: Pixabay

Ne mai despart doar câteva zile până la noaptea dintre ani, iar pregătirile pentru Revelion sunt în linie dreaptă în marile orașe din România.

Ultimele detalii se pun acum la punct pentru spectacolele de pe 31 decembrie seara, care vor fi însoțite în majoritatea orașelor din țară și de tradiționalul foc de artificii.

Primăriile marilor orașe din țară pregătesc deja evenimentul care va avea loc în noaptea dintre ani, iar invitații sunt unii pe măsură la București, Cluj Napoca, Sibiu, Iași sau Craiova.

Cum vor petrece românii din marile orașe noaptea dintre ani

În marile orașe din România sunt pregătite spectacole în aer liber, iar invitații sunt pe măsură.

În București nu vor exista mai multe concerte, ca până acum, în noaptea dintre ani, ci unul singur, în Parcul Titan, organizat de Primăria Sectorului 3, potrivit antena3.ro.

Printre artiștii care vor urca pe scenă în fața bucureștenilor se numără Delia, Voltaj, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache Band, Cosmin Seleşi Orchestra şi DJ Manuel Riva.

Organizatorii au anunțat că evenimentul va începe la ora 20:00, iar tematica de anul acesta este „Esenţial: Fii de viaţă!”.

Bucureștenii pot alege să petreacă Revelionul și la Palatul Parlamentului, acolo unde se vor întâlni cu Delia, Theo Rose și Diana Matei.

Ce spectacole sunt pregătite de Revelion la Cluj Napoca și Sibiu

Noaptea dintre ani va fi sărbătorită cum se cuvine și în Ardeal, la Cluj Napoca, respectiv Sibiu.

La Cluj-Napoca, în Piața Unirii, noul an va fi așteptat cu un spectacol pe măsură, dar și cu un grandios foc de artificii.

La ora 22:00, pe scena din centrul orașului vor urca cei de la DJ Project, iar de la 23:00 oamenii îi vor asculta pe artiștii trupei Compact.

De partea cealaltă, la Sibiu, spectacolul de Revelion va fi organizat în Piața Mare, acolo unde pe scenă vor urca Irina Rimes, dar și DJ-ul sibian, FunkyDrop, potrivit gandul.ro. În plus, Sibiul a anunțat că nu va avea foc de artificii în noaptea dintre ani.

„Dat fiind faptul că acest eveniment este gestionat de un operator privat care a depus acest proiect și a obținut finanțare, Primăria Sibiu nu va interveni în program și deci nu va organiza un foc de artificii la miezul nopții. Atmosfera va fi, cu siguranță, întreținută de pe scenă, de artiștii invitați”, au transmis reprezentanții primăriei, potrivit oradesibiu.ro.

Ce se va face în Craiova și Constanța în noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion se va petrece în centrul orașului și în Craiova. Spre deosebire de Sibiu, acolo va exista un grandios foc de artificii la trecerea dintre ani.

Pe scenă, în fața oltenilor, vor urca Antonia, The Motans şi Adrian Eftimie, într-un show pentru care primăria va plăti suma de 123.000 de euro, potrivit Gazeta de Sud.

Revelionul va fi petrecut și la Constanța. Pe scena din Piața Ovidiu vor urca artiști consacrați precum Alexandra Stan, Robert Georgescu, Dirty Nano și Pascal Junior, iar trecerea dintre ani va fi marcată de un spectacol pirotehnic.

Cum se va petrece noaptea dintre ani în Târgu Mureș, Oradea și Brașov

La Târgu Mureș, Revelionul se va petrece în Piața Victoriei, unde la miezul nopții va avea loc un spectacol de lasere.

„Vor susține concerte trupele Hiding Place, Koszika & The Hotshots, Oamenii Dimineții. Concertele vor fi urmate de un spectacol de lasere ca o formă de rămas bun a anului. Vă așteptăm cu drag în noaptea de Anul Nou de la orele 21.30 în Piața Victoriei! Să întâmpinăm împreună 2023! Mereu împreună! Program: 21.30 – Concert Hiding Place; 22.30 – Concert Koszika & The Hotshots; 23.30 – Concert Oamenii Dimineții, 00.00 – Spectacol lasere”, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș”, pentru Zi de zi.

Oradea va petrece noapte dintre ani în Piața Unirii la „Nouveau Year Party 2023” pe ritmurile celor de la @Dinsubsol | Albui & Crisstia, unde la ora 00:00 va fi un foc de artificii care costă nu mai puțin 95.000 lei, potrivit Bihor Online.

În Brașov, la orașul de la poalele Tâmpei, nu va fi un concert live de Revelion, ci doar o discotecă în aer liber, în Piața Sfatului, unde atmosfera va fi întreținută DJ-ii unui cunoscut post de radio.

Iași și Sibiu, fără focuri de artificii în noaptea de Revelion

Pe lângă Sibiu, și Iașiul a anunțat că nu va avea foc de artificii în noaptea dintre ani.

Primăria a decis să înlocuiască focul de artificii cu un spectacol cu drone, care nu poluează mediul. Spectacolul de Revelion va fi susținut de 200 de drone și de lasere, iar costurile se ridică la 100.000 lei, potrivit declarațiilor făcute de primarul orașului Iași, Mihai Chirică, pentru Antena3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă
19:45 - Mircea Geoană: Pentru asta m-am întors în politică, pentru a aduce o schimbare adevărată în țara mea și în țara noastră
19:38 - Alexandru Muraru: Mihai Tudose demonstrează că nu înțelege nici legislația, nici principiile democratice. Esența jocului PSD este să cenzureze candidații incomozi prin metode putiniste
19:19 - Mașină lovită de tren în județul Buzău. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav
18:55 - Augustin Zegrean, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Habar n-am ce a încălcat, știu doar că și la BEC sunt cinci judecători de la Curtea Supremă, care au spus că poate să candideze (VIDEO)
18:30 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Persoanele care au un potențial foarte mare în aceste zile (VIDEO)
18:05 - Nicușor Dan: Eu acest zvon l-am auzit de două-trei luni, că Diana Șoșoacă nu o să candideze