Mașini dintr-o colecție de lux, transformate în scrum la Cluj. Cine este proprietarul acestora și ce șanse are să-și recupereze paguba

Mașini dintr-o colecție de lux, transformate în scrum la Cluj. Cine este proprietarul acestora și ce șanse are să-și recupereze paguba
Captură Video: Via Cluj TV / YouTube

Presa locală vine cu noi detalii despre incendiul produs săptămâna trecută la Cluj, în hala deținută de patronul firmei Agressione, Cosmin Pavel, inclus în topul top 300 al milionarilor români.

Conform Știrilor de Cluj, milionarul amintit a pierdut 15 mașini de epocă în flăcările de la Tetarom; valoarea acestora nu este deloc modestă, peste 2 milioane de euro.

Autoturismele erau asigurate la Asirom Vienna Insurance Group Sa România, iar hala la Grupama, conform Economica.net.

Nu se știe încă dacă proprietarul halelor dispunea și de clauză de asigurare de răspunderi față de terți, caz în care valoarea mașinilor staționate ar trebui achitată de către Groupama, menționează jurnaliștii clujeni.

S-au făcut scrum numeroase mașini de epocă ale unor mărci precum Porsche, Mercedes, BMW sau Dodge, de sute de mii de euro fiecare

În incendiu au ars 15 mașini care, la momentul nefast, se aflau la recondiționat în hala unde funcționa un service auto.

Jumătate din hală s-a făcut scrum, cealaltă fiind salvată de pereții antifoc.

În jumătatea care a ars funcționa o linie de producție de mobilier, un atelier auto, un depozit de materiale diverse, precum și diverse spații administrative, potrivit datelor ISU Cluj.

Flăcările au cuprins o hală în care funcționează mai multe firme (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit săptămâna trecută, la o hală din parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca. La fața locului intervin pompierii cu patru autospeciale.

„A fost anunțat de scurt timp faptul că ar fi izbucnit un incendiu în incinta unei hale din parcul Tetarom. La fața locului au fost dislocate patru autospeciale de stins incendii. Revenim cu detalii pe măsură ce se efectuează evaluarea situației de către echipajele de intervenție”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, citat de stiridecluj.ro.

Potrivit viacluj.tv, flăcările au cuprins hala Lecom, în care funcționează mai multe firme.

Autoritățile încă nu au comunicat dacă există sau nu victime. O anchetă urmează să stabilească exact care au fost cauzele producerii incendiului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii