Crimă de Crăciun: Un tânăr din județul Dolj și-ar fi ucis prietenul de pahar. Bărbatul ar mai fi comis și alte „fapte antisociale, tentative de viol, de distrugere” (VIDEO)

Crimă de Crăciun: Un tânăr din județul Dolj și-ar fi ucis prietenul de pahar. Bărbatul ar mai fi comis și alte „fapte antisociale, tentative de viol, de distrugere” (VIDEO)
Principalul suspect al crimei din Călărași, Dolj. Captură Video B1 TV

Crimă înfiorătoare în comuna Călărași, județul Dolj. Poliția e pe urmele unui tânăr care și-ar fi omorât prietenul cu o drujbă. Crima a avut loc chiar de Crăciun, după o noapte de petrecere. Polițiștii sunt acum pe urmele suspectului. Sorin Sandu, primarul comunei Călărași, a declarat, pentru B1 TV, că nu știe sigur dacă tânărul e diagnosticat în documente ca având afecțiuni psihice, dar „manifestările din ultima perioadă, frecvența faptelor antisociale, tentative de viol, de distrugere și toate celelalte contribuie la o astfel de concluzie”.

Un tânăr din comuna Călărași, Dolj, și-ar fi ucis prietenul de pahar

Tânărul de 25 de ani a bătut pahar după pahar cu un alt bărbat de 57 de ani. Acesta din urmă a fost găsit mort a doua zi, în propria locuință. Apelul la 112 a fost făcut de o vecină a victimei.

„Bărbatul în vârstă de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați din localitate au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei și, la un moment dat, unul din cei doi bărbați, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Polițiștii sunt acum pe urmele tânărului.

Cum s-au mobilizat poliția și comunitatea pentru prinderea criminalului. Declarațiile primarului

Sorin Sandu, primarul comunei Călărași, a lansat un apel pentru prinderea criminalului. Acesta a declarat, pentru B1 TV, că în ultima vreme tânărul în cauză a avut mai multe ieșiri antisociale.

„Nu știu dacă e diagnosticat în documente cu afecțiuni psihice, dar manifestările din ultima perioadă, frecvența faptelor antisociale, tentative de viol, de distrugere și toate celelalte contribuie la o astfel de concluzie. Știu că Poliția l-a ridicat de mai multe ori, dar atunci când astfel de indivizi sunt trimiși la instituțiile de specialitate ajung înapoi foarte repede cu un tratament pe care niciodată nu-l urmează.

La asta mai contribuie și ajutoarele sociale sau de încălzire pe care noi le dăm unor persoane pe care le acestea le folosesc în alte scopuri: consumă alcool și generează astfel de probleme.

Starea de teamă predomină la nivel local. Încercăm să readucem liniștea.

El e suspectul principal, dar până să fie prins nu cred că cineva poate spune că e și criminalul. Poliția locală și națională sunt în alertă, urmărim camerele de supraveghere pentru a-l prinde în cel mai scurt timp. Ca de obciei, societatea civilă reacționează și ne-a pus la dispoziție imaginile de pe camerele particulare”, a declarat primarul Sorin Sandu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`