Celebra vloggheriță, dezamăgită de Târgul de Crăciun din Sibiu: „Nu a fost cine știe ce”

Celebra vloggheriță, dezamăgită de Târgul de Crăciun din Sibiu: „Nu a fost cine știe ce
Foto: captura video.

O vloggeriță din România a exprimat dezamăgirea după ce a vizitat pentru prima dată Târgul de Crăciun din Sibiu. Tânăra a recunoscut că ar fi preferat să meargă la Târgul de Crăciun din Craiova, care a fost  lăudat de mai multe persoane în acest an.

„Nu prea ai ce face”, la Târgul de Crăciun din Sibiu

În Ajunul Crăciunului, Valentina Lungu a publicat un video pe YouTube în care își exprimă nemulțumirea față de Târgul de Crăciun din Sibiu. După ce a petrecut patruzeci de minute plimbându-se prin târgul din Piața Mare, aceasta a concluzionat că „nu prea ai ce face” în afara mâncării sau cumpărării de obiecte de la căsuțele din târg.

„Mă așteptam la mai mult”

„Nu a fost cine știe ce, adică nu aveai ce să faci. Erau foarte multe căsuțe, cu foarte multe chestii simbolice și de mâncare, bineînțeles. Băuturi și cam atât… o roată, ca peste tot, și un brad. Nu mi s-a părut nimic spectaculos.

Pentru Sibiu mă așteptam la mai mult, cum și pentru București, capitala României, mă așteptam la mai mult, dar atât s-a putut. Îmi pare rău că nu am ajuns în Craiova pentru că am văzut că a fost foarte lăudat târgul de anul acesta și am înțeles că a fost și în topul țărilor europene”, spune influencerița.

Nici porumbul fiert din Târgul de Crăciun de la Sibiu nu i-a plăcute deloc. Aceasta spune  că era nefiert, trecut, „vai de mama lui”. „Mi-am cumpărat doi porumbi fierți și vreau să spun că au fost cei mai proști porumbi pe care i-am mâncat „ever”, mai spune Valentina Lungu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`