O femeie băută a intrat cu mașina în șanț, în județul Sibiu. Copiii săi au fost răniți și transportați la spital

O femeie băută a intrat cu mașina în șanț, în județul Sibiu. Copiii săi au fost răniți și transportați la spital
Foto simbol: Facebook / SMURD

O femeie în vârstă de 29 de ani, care consumase alcool, pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în șanț, vineri, în localitatea Slimnic din județul Sibiu, cei doi copii ai săi – cu vârste 4, respectiv 6 ani – fiind astfel răniți și transportați la spital, potrivit Agerpres.

Sibiu: O femeie de 29 de ani a intrat cu mașina în șanț

Poliția Sibiu spune că, vineri dimineața, în jurul orei 6, un echipaj SMURD și unul de la SAJ au intervenit la un accident pe DN 14, în localitatea Slimnic. Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru cei doi copii, iar aceștia au fost transportați la Spitalul de Pediatrie cu excoriații, alături de mama lor.

„Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mediaş spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, femeia, cetăţean străin, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, oprindu-se într-un şanţ. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi minori care se aflau în autoturism. Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă, respectiv conducere sub influenţa alcoolului, urmând să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`