„Best Tourism Village 2022” este un sat din România / Unde se află cea mai emblematică destinație turistică din lume

„Best Tourism Village 2022” este un sat din România / Unde se află cea mai emblematică destinație turistică din lume
Sursa foto: Captură ecran YT

Un sat din România a primit titlul de „Best Tourism Village 2022” din partea Organizației Mondiale a Turismului.

România întotdeauna a atras atenția turiștilor străini prin intermediul obiectivelor turistice. Țara noastră este foarte cunoscută ca fiind una dintre țările cu potențial turistic mare, având locuri care merită văzute neapărat.

Un sat din România a primit titlul „Best Tourism Village 2022”

Rășinari, județul Sibiu, este orașul din inima Transilvaniei care a fost desemnat „Best Tourism Village 2022” de către Organizația Mondială a Turismului.

„Recunoașterea Rășinariului ca Best Tourism Village 2022 reprezintă o mărturie a angajamentului nostru de a promova turismul rural sustenabil prin conservarea și promovarea valorilor naturale și culturale, a tradițiilor, a obiceiurilor și a produselor locale din zona noastră. Suntem foarte recunoscători și ne onorează această distincție oferită de Organizația Mondială a Turismului. Mulțumim tuturor celor care se implică constant în activități de dezvoltare sustenabilă a comunității și anume autorități naționale, județene și locale, unități de invățământ, pensiuni turistice, producători locali, asociații și mulți alții”, a declarat Bucur Bogdan, primarul localității Rășinari.

Investițiile în dezvoltarea comunitară sunt motivele pentru care acest sat este special și pentru care a meritat acest titlu. Rășinari a fost ales dintr-o listă de 130 de localități participante, conform cancan.ro.

Ca urmare a primirii acestui titlu, satul Rășinari va putea beneficia de comunicarea cu celelalte sate cu aceleași distincții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`