Cât costă să închiriezi un Moș Crăciun / Sumele au explodat înainte de sărbători

Cât costă să închiriezi un Moș Crăciun / Sumele au explodat înainte de sărbători
Sursa foto: Pixabay

Se apropie perioada Crăciunului și totodată a serbărilor care au nevoie de cel mai important personaj al sărbătorilor de iarnă. Iată cât costă să închiriezi un Moș Crăciun anul acesta.

Anul acesta, românii care vor să-l cheme pe Moș Crăciun acasă sau la serbările de la grădiniță trebuie să scoată o sumă destul de mare din buzunar.

Moș Crăciun, mai scump anul acesta

Întrucât serbările de Crăciun de la grădiniță au devenit un obicei, acestea au început să fie organizate încă din luna octombrie. Agendele firmelor care se ocupă cu organizarea de evenimente sunt pline în perioada următoare.

„Intervalele de dimineaţă sunt ocupate, după-masă sunt serbări de la ora 16 până la ora 18. Ultima serbare ar fi de la ora 18, până la ora 19 durează. În weekend nu sunt serbări, mai mult sunt evenimente pentru corporaţii”, a spus Luminița Iordan, organizator de evenimente.

Deși cei mici nu petrec mai mult de câteva minute cu minunatul personaj, părinții trebuie să scoată câteva sute de lei pentru a-l avea acasă pe Moș Crăciun. Anul acesta, prețul pe care românii trebuie să-l plătească pentru vestitul Moș variază între 300 și 500 de lei, conform playtech.ro.

Pe lângă suma pe care românii trebuie să o dea pentru a-l avea pe Moș Crăciun, anul acesta și brazii s-au scumpit. Prețul brazilor de Crăciun diferă în funcție de înălțimea acestora, însă poate să ajungă și la 200 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`