O mașină a fost spulberată de tren la Timișești. ISU Neamț: Două persoane au fost transportate la spital. Este o zonă unde se petrec foarte multe accidente (VIDEO)

O mașină a fost spulberată de tren la Timișești. ISU Neamț: Două persoane au fost transportate la spital. Este o zonă unde se petrec foarte multe accidente (VIDEO)
Foto: captură video B1 TV

O femeie de 23 de ani și un băiețel în vârstă de 7 ani au fost transportați la Spitalul din Târgu Neamț, miercuri dimineață, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren la o trecere la nivel cu calea ferată în comuna Timișești, județul Neamț.

Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț, a oferit detalii despre cele întâmplate, într-o intervenție la Știrile B1 TV prezentate de Luiza Cergan.

ISU Neamț, detalii despre accidentul de la Timișești

„În această dimineață, în jurul orei 7:40, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident feroviar în comuna Timișești. Din primele informații primite, se spunea că este vorba despre mamă și copil, ulterior aflând că este vorba de frate și soră. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Timișești, Detașamentul de Pompieri din Târgu Neamț, dar și Serviciul de Ambulanță Județean din Târgu Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

„La sosirea forțelor de intervenție a fost găsită o persoană, conducătoare auto, femeie de 23 de ani, încarcerată. Până la sosirea forțelor de intervenție, minorul în vârstă de 7 ani, un băiețel, a fost scos de către participanții la trafic, ulterior fiind preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean și transportat de urgență la centrul de primiri urgențe al Spitalului din Târgu Neamț. La fel și femeia, inconștientă, după ce a fost scoasă de către pompieri din autoturism, a fost preluată de către echipajul de la SAJ și trimisă la Spitalul din Târgu Neamț”, a adăugat Irina Popa.

Ea susține că „nicio persoană aflată în tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”.

„Este o zonă unde se petrec foarte multe accidente, probabil din cauza vizibilității reduse”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`